Hietalahdenranta 14, 00180 Hki
tel. + 358 9 607 299
ravintola(at)merimakasiini.fi.
Avoinna:
Ma-Pe 11-23, la 13-23 ja su 13-22 
 

RAVINTOLA MERIMAKASIINI


Merimakasiini on kaikille meren, merielämän ja meren herkkujen ystäville. Tämä Hietalahdenrannan raikas merellinen helmi tarjoaa aina sesongin parhaat ja tuoreimmat kala- ja äyriäisruuat viihtyisässä satamaympäristössä Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä. Valitse suosikkisi listan klassikoista tai anna sesongin erikoisuuksien viedä kielesi mennessään. Puhtaus, tuoreus ja laatu ovat ne ominaisuudet, jotka kuvaavat parhaiten Merimakasiinin raaka-aineita ja annoksia. Lisäksi ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että matkasi seafood-herkkujen äärelle sujuu leppoisan jouhevasti.

Uusi ihana sadonkorjuu-teemainen ruokalistamme valmistuu 11.9. mennessä, tervetuloa lämpimästi maistelemaan merellisiä ja maallisia herkkujamme!

Merimakasiinin Simpukkaviikot alkavat 8.9. ja kestävät 8.10.saakka! Varaa paikkasi ajoissa ja ota ystäväsi mukaan! Simpukkaviikoilta löytyvät mainiot Sinisimpukkakattilat maukkaine liemivaihtoehtoineen sekä Simpukkalaari, jossa on tarjolla muun muassa mahtavia Pernod-voissa paahdettuja simpukoita!

SUNNUNTAINA 1.10.OLEMME KIINNI KASSAJÄRJESTELMÄN UUSIMISEN JOHDOSTA!

Siirry sivun alkuun
Tulostusversio