Hietalahdenranta 14, 00180 Hki
tel. + 358 9 607 299
ravintola(at)merimakasiini.fi.
Avoinna:
Ma-Pe 11-23,
la 13-23 ja su 13-22



 
 

Ravintolassamme on mahdollista järjestää tilaisuuksia myös isommalle seurueelle (maksimissaan 40 hengelle).

Pöytävaraus tulisi tehdä vähintään 2 viikkoa aikaisemmin sähköpostitse osoitteeseen ravintola@merimakasiini.fi
Suosittelemme isoille seurueille ryhmämenuja, mahdollisista erikoistoiveista neuvotellaan aina erikseen.

Yli 25 hengen seurueille suosittelemme Saaristolaisbuffeeta.

Pyydämme sitovan vahvistuksen valinnastanne, erikoisruokavalioista ja henkilömäärästä viimeistään viisi arkipäivää ennen tilaisuuttanne.

Laskutamme yhteislaskulla vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.



RYHMÄMENUT

Menut voimassa 25.2.2018 asti

MERIMAKASIINI MENU

KALASTAJANLAUTA
Tillivoilla maustettuja perunoita, talon saaristolaislimppua sekä
nokisiikapastramia, jokirapualadobia, mätiä ja pikkelöityjä metsäsieniä
****
GREAT & NOBLE
Grillattua kotimaista kirjolohta, kuningasrapuperunaa, Grenoblesalsaa,
vanilja-vermuttikastiketta, mallaskrutonkeja ja mätimoussea
****
PALA KOTIMAISTAJUUSTOA
****
KIPPARIN HÄTÄVARA no6
Tyrnikinuskimoussea, tyrnikeittoa, tummasuklaaganache, hasselpähkinää ja vaahterasiirappia

49,-




KEITTÖMESTARIN MENU


SNACK
Fin de claire -osteri
****
MÄTI TRIO
Siian-, muikun- ja kylmäsavustettua kirjolohenmätiä, punasipulia ja smetanaa rapean tattariblinin kera
****
"PANZANELLA"

Paahdettua kuhaa, punajuurignokkeja, uunissa paahdettua maa-artisokkaa,
pinaattipyree, metsäsienihöystöä, cashewkreemiä ja punaviinijuice
****
SANO JUUSTO…
Viinitarhurin juustokakkua, inkivääricrumble, sitruunakreemiä ja mansikkaa

59,-


 

SAARISTOLAISBUFFET

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan lopullisen valikoiman
huomioiden kausittaiset raaka-aineiden saatavuudet ja ruoka-aineallergiat.
Saaristolaisbuffet on saatavilla vain yli 25 hengen tilaisuuksiin, pienemmille ryhmille suosittelemme ryhmämenua

ALKURUOKAPÖYTÄ
Versoilla höystettyä vihersalaattia ja hunaja-timjamivinaigrette
Jääkellarin lohta, hovimestarinkastiketta ja etikkakurkkuja
Merimakasiinin silli- ja silakka valikoima
Rapuskagen jäämeren katkaravuista
Kuttucheddar-karpalo-myskikurpitsasalaatti
Yrteillä maustettua siikaterriiniä ja mätikreemiä
Tervamarinoitua härän paahtopaistia ja kirsikkatomaattisalsaa
Pähkinäistä possunpotkaterriiniä ja päärynächutney
Tilivoilla maustettuja pikkuperunoita
Saaristolaisleipävalikoima ja kirnuvoita

PÄÄRUOKABUFFET
Savulohikiusausta talon tapaan, etikkakurkkua ja yrteillä maustettuja kasviksia
tai
Häränfileestroganoff ja riisipilahvia sekä smetanaa


JÄLKIRUOKANA PÖYTIIN TARJOILTUNA
Lämmin suklaafondant, mehustettuja kauden marjoja ja vaniljajäätelöä

49,- /hlö

Siirry sivun alkuun
Tulostusversio